50-en túl is NŐ

Szeretem filmeket! Szeretem a sztárokat!

Imádom az igényes filmeket fiatal korom óta! Valahogy elvarázsol, pihentet, kivisz a valóságból! Azonosulok a női főszereplőkkel, megérinti a lelkemet, tanulok belőle. Női dolgokat, sorsokat követek, néha sírok, néha nevetek.

Erőt ad a mindennapokhoz hogy más nő hogy él meg élethelyzeteket, problémákat. Rácsodálkozom a sztárokra,van aki plasztikáztat és van aki felvállalja hogy nőből van és bizony öregszik. Hiszen ugyanabból az anyagból vagyunk mindannyian húsból csontból lélekből.

Mitől függ az hogy egy nő hogyan viseli az első apró ráncokat az első ősz hajszálakat? Mennyire azonosítjuk magunkat a külsőnkkel, mennyire ez az önbizalmunk alapja?

Hogy van ez fiatalon, és hogy mikor ránk tör a nyavalya a változókor?

A női lélek egy nagyon bonyolult dolog. Tapasztalatból tudom hogy néha olyanná válik mint egy vadló, megbolondul és mi saját magunk sem tudjuk megfékezni. Az érzelmek az érzések elszabadulnak felemelnek hihetetlen magasra, aztán csak zuhansz a mélybe és porrá zúzódsz.

Egy 50-es nő többször megéli ezt az amplitúdót életében, mint a sztárok a filmvásznon. Ez amit ha képes kezelni az életében egy nő akkor van újra holnap. Reggel egy ránccal több, de van cél, van vidámság.

Mert a NŐ örök!

Ha többet szeretnél megtudni a munkáimról, kattints a http://www.sminktetovalas-debrecen.hu/ oldalamra!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!